top of page

Impresszum

A weblap tulajdonosa:

solar ÉPÍTŐ Kft.

Cím: 1068 Budapest, Benczúr utca 43. 3. em. 3

Telefonszám: 06 70 413 2160

E-mail cím: info@solarepito.hu

 

A honlap készítője és karbantartója :

solar ÉPÍTŐ KFT.

Telefonszám: +36 70 398 0656

E-mail: ertekesites@solarepito.hu

 

Tárhely szolgáltató

A www.napenergia.hu honlap a wix.com szerverén van elhelyezve.

 

Jogi nyilatkozat

A www.napenergia.hu tartalma (cikkek, kapcsolódó képgalériák, a cikkek illusztrációi és bármilyen más média) teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. A weboldalon közzétett üzemeltetői tartalmak részben vagy teljes terjedelemben történő másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges! A Tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni! A Tulajdonos minden jogot fenntart. Kivéve a fotókat, melyek a www.freepik.com weboldalról származnak.

 

Felhasználási feltételek és adatvédelmi irányelvek

Az üzemeltető tiszteletben tartja weblapja látogatóinak személyhez fűződő jogait; a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen adatkezelési nyilatkozatnak megfelelően kezeli. Az üzemeltető tájékoztatást követően, abban az esetben tárolja személyes adatait, amennyiben a látogató azt önként adta meg, illetőleg amennyiben az a weboldal útján nyújtott szolgáltatás igénybevételéhez szükséges, vagy azt jogszabály kötelezővé teszi. A látogató írásban jelezheti az üzemeltető felé, hogy személyes adatainak törlését kéri, ebben az esetben az üzemeltető ezen adatokat köteles megsemmisíteni. A Tulajdonos fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor felülírja vagy elérhetőségét megszüntesse. A Tulajdonos nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A Tulajdonos nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Tulajdonos weboldala kapcsolódik. Mivel a Tulajdonos nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a www.napenergia.hu honlap tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért. A jogellenes vagy jogosulatlan tevékenységek magukba foglalják például – de nem kizárólagosan – az alábbiakat: a www.napenergia.hu weboldal bármely részének módosítása, adaptációja vagy visszafejtése; a www.napenergia.hu számítástechnikai rendszerébe történő jogosulatlan behatolási vagy behatolási kísérlet; a www.napenergia.hu-ról megszerzett anyagok publikálása; olyan anyagok rendelkezésre bocsátása, amelyek félrevezető módon azt a képzetet keltik, hogy azokat a Tulajdonos támogatja vagy hagyta jóvá.

 

Kapcsolódó honlapok

A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése a Tulajdonostól független, így azokért felelősséget vállalni nem tud. Jogkövetkezmények A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén az Tulajdonos haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket.

bottom of page